Zon op andermans dak

2m

Haagse Stroom wil Den Haag verduurzamen door meer zonnepanelen op meer daken. We helpen je daarom graag om zonne-energie op te wekken. Met elkaar of voor elkaar. Ook als je geen eigen dak hebt. Doe mee en investeer in een collectief zonnedak!

Een collectief zonnedak? Dat is een groot dak van een bedrijf, vereniging of instelling waar mensen in de buurt gebruik van mogen maken om samen zonnepanelen te plaatsen. Elke deelnemer profiteert zo van de voordelen van 100% zonne-energie. 

Zo werkt een collectief zonnedak (infographic)

Een collectief zonnedak in jouw buurt? Denk mee, doe mee!

Haagse Stroom helpt bewoners en organisaties bji de realisatie van een collectief zonnedak. We ontzorgen partijen tijdens het hele proces. Dat doen we op een professionele manier maar zonder winstoogmerk

Voor meer informatie, check de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

We zijn op dit moment volop bezig met de realisatie van ons eerste collectieve zonnedak. Je vindt het onder de lopende projecten op deze site. Wil je op de hoogte blijven van projecten of heb je een tip? Stuur ons een berichtje en we zetten je meteen op de mailinglijst.

Ook in Ypenburg in postcodegebied 2496 zijn we bezig met een dak. Als dit een definitieve “go” heeft, zullen we hier meer informatie over geven.

Een leeg dak gespot? Tip ons!

Weet je toevallig een mooi dak in je buurt dat in aanmerking zou komen voor een groot collectief zonnedak?  Neem dan hier contact op om ons te tippen!


Alvast bedankt!