Over ons

Haagse Stroom is een burgerinitiatief en er wordt samengewerkt met verschillende organisaties, waaronder 070Energiek, Groene Regentes, Duurzaam Den Haag, de gemeente Den Haag en de Provincie Zuid-Holland.

Met 070Energiek zijn we op zoek naar zonnedaken, maar werken we ook aan energiebesparing door middel van het organiseren van EnergyParties. Wil je meer weten over Haagse Stroom?

Neem dan hieronder contact met ons op!

Het bestuur van Haagse Stroom :

Mathijs Koper voorzitter
Mathijs woont met zijn gezin in Leidschenveen. Voor een betere, groene toekomst voor volgende generaties maakt hij zich sterk voor Haagse Stroom. Verder werkt hij met zijn twee eigen bedrijven aan het ontwikkelen van o.a. impact-gedreven start-ups in de regio

Annemarie Costeris penningmeester
Annemarie woont met haar man en kids in het gezellige Centrum van Den Haag. Zij werkt voor de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) in Utrecht, en wil zich daarnaast ook lokaal inzetten voor een groene toekomst.

Marco van Steekelenburg secretaris
Marco zet zich al jaren in voor een groen en gezond Den Haag en woont met zijn gezin in het Valkenboskwartier. Hij is een van de oprichter van Haagse Stroom en werkt daarnaast bij de Provincie Zuid-Holland. Daar werkt hij aan energie-innovatie.