Lopende projecten zon

Doe mee met het collectief zonnedak CMS de Abeelschool

Yes, ons eerste collectieve zonnedak gaat er komen! De primeur is voor de Abeelschool in de Abeelstraat in Den Haag. Woon je in deze buurt? Doe mee en investeer in 100% groene energie!

Het dak van de Abeelschool wordt een collectief zonnedak vol zonnepanelen. Alle ouders en ieder ander die in de zgn. postcoderoos rond de school woont, is welkom om mee te doen. Ook huurders en ondernemers (met een kleinverbruikaansluiting) kunnen investeren in zonnepanelen en zo profiteren van voordelige, 100% groene stroom.

Er is ruimte voor maximaal 188 panelen! Dus wees er snel bij.

Deze postcodes mogen meedoen

Woon je in één van de volgende postcodegebieden: 2517, 2518, 2561, 2562, 2563, 2565, 2566, 2571 of 2573? Dan val je binnen de zogenaamde postcoderoos. Dat betekent dat je mag investeren in en meeprofiteren van het collectieve zonnedak op CMS Abeelschool.

Je kunt je al inschrijven als geïnteresseerde!.

Aanmelden

PS Valt jouw postcode net buiten het genoemde gebied? Meld je dan toch aan! Als er veel interesse is uit een naastliggende postcode, kan eventueel besloten worden om de roos anders in te tekenen.

Verwachte realisatie: begin 2019

Verwachte projecten

    • Ook in Ypenburg in postcodegebied 2496 zijn we bezig met een dak. Als dit een definitieve “go” heeft, zullen we hier meer informatie over geven.

Weet u of heeft u een groot dak die ter beschikking gesteld kan worden aan onze coöperatie, neem dan contact op met ons.