Nieuws

Nieuwsbrief December 2020

15m
Groenste energieleverancier

Ledengroei

In de vorige nieuwsbrief viel te lezen dat we dit jaar al 60 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. En gelukkig is het de laatste weken nog sneller gegaan. we zitten nu op 92 nieuwe leden in 2020. Wie helpt er mee om er dit jaar nog 100 van te maken? Stuur deze nieuwsbrief door naar je buren, familie of vrienden (we leveren ook buiten Den Haag Haagse Stroom), en laat ze meedoen door over te stappen! Zo worden we naast het het grootste Nederlandse burgercollectief, ook het grootste Haagse burgercollectief! En het duurzaamste! We zijn met www.Samenom.nl namelijk recent voor de 6de maal op rij beoordeelt met een 10

Zonnepanelen

Opening zonnedak Abeel- en Valkenbosschool!

Afgelopen maand heeft eindelijk de officiële opening van ons zonnedak plaatsgevonden! Helaas zonder jullie allemaal en zonder de wethouder, maar wel met de gedeputeerde van de provincie erbij. Leuk om in deze rare tijden dan toch nog zo’n feestelijk moment te kunnen vieren! De panelen lagen er ook allemaal mooi bij. Zie hier ook een mooie dronefoto die we hebben laten maken:

Den haag

De provincie heeft er een leuk stukje over geschreven: Nieuwsbericht

En zie ook onze social media:

facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

 
Binnenkort zullen we bij iedereen die geen stroom afneemt van Haagse Stroom=om een uitvraag doen voor alle gegevens die wij nodig hebben voor de verwerking van de energiebelastingkorting bij de energieleveranciers aan het einde van het jaar. Bij Haagse Stroom afnemers wordt dit automatisch verwerkt. Goede reden om alsnog over te stappen.

Projectraad 

We hebben inmiddels ook een projectraad aangewezen die ons bestuur zal adviseren tijdens de loop van dit project. Binnenkort zullen zij zich aan jullie voorstellen en dan weten jullie ook voor welk soort vragen je bij wie aan kan kloppen.

Filmpje

Opweg naar het meest duurzame strand van Nederland!

De Scheveningse strandtenteigenaren hebben een ambitieus doel: samen investeren in een groot zonnedak om het meest duurzame strand van Nederland te worden. Haagse Stroom helpt ze dit project te realiseren. Het enige wat we nog nodig hebben is een groot dak van minimaal 500 m2. Ken jij iemand met zo’n groot dak in Scheveningen? We horen het graag!

Heb je het filmpje nog niet gezien? Bekijk ‘m alsnog

Den Haag koopt stuk van de zon!

Heb je het al voorbij zien komen? Wij hebben als eerste stad ter wereld een stukje van de zon gekocht! Benieuwd hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Ga snel naar www.mijnstukjezon.nl (en wordt ook partner van de zon)!

Campagne om I nieuwe energie voor nieuwe leden 

Afgelopen maanden is er vanuit om | nieuwe energie een campagne gestart voor het werven van nieuwe leden. Wellicht ben je de campagne online al tegenkomen. Tip vooral jouw vrienden en familie om zich ook aan te sluiten voor de meest groene en lokale energie!

Nieuws van het bestuur

Benieuwd naar de drijfveren van onze oprichter en secretaris Marco van Steekelenburg? Je leest het in dit interview

Tot slot..

.. willen we jullie hele fijne feestdagen toewensen en een goed en gezond 2021! Bedankt voor het afgelopen jaar en we kijken ernaar uit jullie in het nieuwe jaar weer te ontmoeten!