Uw dak als collectief zonnedak?!

2m

17.000 extra zonnepanelen op collectieve daken. Dat is onze ambitie. Daarmee voorzien we gemeente Den Haag voor 10% van duurzame elektriciteit. Dat kan alleen met hulp van dakeigenaren en bewoners die willen investeren in duurzaamheid. Doe je mee?

Uw dak als collectief zonnedak?!

Heb je/heeft u een groen hart en een groot dak op het pand van jullie

  • school
  • sportvereniging
  • bedrijf/organisatie
  • of een instelling?

Veel mensen in de regio Den Haag willen graag investeren in zonnepanelen, maar hebben geen eigen dak. Denk aan appartementenbezitters of huurders. Daar hebben we iets op gevonden: collectieve zonnedaken. Dat zijn grote daken van bedrijven, organisaties en instellingen met zonnepanelen van en voor mensen in de buurt.

Denken jullie erover om het dak (deels) beschikbaar te stellen voor mensen in de buurt? En zo bij te dragen aan de verduurzaming van de stad? Dan zijn we op zoek naar jou, naar u, naar jullie!

Lees hier meer over de voordelen en antwoorden op veelgestelde vragen.

Een collectief zonnedak zonder gedoe

Interesse in een collectief zonnedak op jullie pand? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Het realiseren van een collectief dak vraagt veel overleg en organisatie. Haagse Stroom ontzorgt jou tijdens het proces op een professionele manier maarzonder winstoogmerk.

Geen groot dak, maar wel zonnepanelen?

Ben je een (particuliere) bewoner of kleine ondernemer met een groen hart? Kies welke optie het best bij je past:

  • Je wilt investeren in zonnepanelen op je eigen dak (van je huis of op je bedrijfsdak) zie de service van 070Energiek
  • Je wilt investeren in zon op andermans dak, lees hier hoe het werkt

Een leeg dak gespot? Tip ons!

Heb je zelf geen bedrijfsdak, maar weet je een mooi dak in je buurt dat in aanmerking zou komen voor een groot collectief zonnedak? Neem dan hier contact op om ons te tippen! Alvast bedankt!