Doe mee met het collectief zonnedak CMS de Abeelschool

2m

Yes, ons eerste collectieve zonnedak gaat er komen! De primeur is voor de Abeelschool in de Abeelstraat in Den Haag. Woon je in deze buurt? Doe mee en investeer in 100% groene energie!

Het dak van de Abeelschool wordt een collectief zonnedak vol zonnepanelen. Alleouders en ieder ander die in de zgn. postcoderoos rond de school woont, is welkom om me te doen. Ook huurders en ondernemers (met een kleinverbruikaansluiting) kunnen investeren in zonnepanelen en zo profiteren vande voordelige, 100% groene stroom.

Er is ruimte voor maximaal 200 panelen! Dus wees er.

Deze postcodes mogen meedoen:

Woon je in één van de volgende postcodegebieden: 2517, 2518, 2561, 2562, 2563, 2565, 2566, 2571 of 2573? Dan val je binnen de zogenaamde postcoderoos. Dat betekent dat je mag investeren in en meeprofiteren van het collectieve zonnedak op CMS Abeelschool.

Je kunt je al inschrijven als geïnteresseerde!

PS Valt jouw postcode net buiten het genoemde gebied? Meld je dan toch aan! Als er veel interesse is uit een naastliggende postcode, kan eventueel besloten worden om de roos anders in te tekenen.

Verwachte realisatie: eind 2019

Verwachte projecten

Ook in Ypenburg in postcodegebied 2496 zijn we bezig met een dak. Als dit een definitieve “go” heeft, zullen we hier meer informatie over geven.

Weet u of heeft u een groot dak die ter beschikking gesteld kan worden aan onze coöperatie, neem dan contact op met ons.


Het project Abeelschool is in de voorbereidende fase. Heb je interesse in dit collectieve zonnedak? Vul dan het formulier in en we houden je op de hoogte van de voortgang.  

Zodra je inschrijving bij ons binnen is zetten we je op de lijst van geïnteresseerden voor deelname aan dit collectieve zonnedak volgens de postcoderoosregeling

De aanmelding verplicht je niet tot investering. Je mag je dus nog bedenken.

Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Zijn alle panelen gereserveerd, dan zetten we je op de wachtlijst.  

Aanmelden