Doe mee met het collectief zonnedak op Sporthal Oranjeplein

2m

Ons nieuwe collectieve zonnedak komt op de sporthal Oranjeplein in de Stationsbuurt in Den Haag. Woon je in deze buurt? Doe mee en investeer in 100% groene energie!

Het dak van de Sporthal Oranjeplein wordt een collectief zonnedak vol zonnepanelen. Iedereen die in de zgn. postcoderoos rond de sporthal woont, is welkom om mee te doen. Ook huurders en ondernemers (met een kleinverbruikaansluiting) kunnen investeren in zonnepanelen en zo profiteren van de voordelige, 100% groene stroom.

Er is ruimte voor ongeveer 550 panelen! Dus wees er snel bij!

Deze postcodes mogen meedoen:

Woon je in één van de volgende postcodegebieden: 2511, 2512, 2513, 2515, 2518, 2525, 2526, of 2571? Dan val je binnen de zogenaamde postcoderoos. Dat betekent dat je mag investeren in en meeprofiteren van het collectieve zonnedak op Sporthal Oranjeplein

Je kunt je al inschrijven als geïnteresseerde!

PS Valt jouw postcode net buiten het genoemde gebied? Meld je dan toch aan! Als er veel interesse is uit een naastliggende postcode, kan eventueel besloten worden om de roos anders in te tekenen.

Het financiele plaatje

De investering per paneel zal ongeveer €300-330/paneel bedragen en heeft een terugverdientijd van 7-9 jaar. Met een rendement tot wel 8% een stuk hoger dan als je het op je bankrekening laat staan!
Het rendement wordt iets hoger als je overstapt op echte Haagse Stroom. Meld je hier aan.

Verwachte realisatie: einde 2020 / begin 2021

Met hulp van onze partners:


Het project Sporthal Oranjeplein is in de voorbereidende fase. Heb je interesse in dit collectieve zonnedak? Vul dan het formulier in en we houden je op de hoogte van de voortgang.  

Zodra je inschrijving bij ons binnen is zetten we je op de lijst van geïnteresseerden voor deelname aan dit collectieve zonnedak volgens de postcoderoosregeling. Voor meer informatie hierover zie onze faq, onder het kopje Zon op Andermans dak. 

De aanmelding verplicht je niet tot investering. Je mag je dus nog bedenken.

Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Zijn alle panelen gereserveerd, dan zetten we je op de wachtlijst.