Doe mee met het collectief zonnedak de Abeel- en Valkenbosschool

3m

De informatieavond heeft plaatsgevonden op dinsdag 9 juni
Hier de presentatie en antwoorden op alle vragen.
De prospectus vind je hier.

De installatie is in volle gang. Check hier de foto’s van de installatie per dag.

Yes, ons eerste collectieve zonnedak gaat er komen! De primeur is voor de Abeel- en Valkenbosschool in de Abeelstraat/Cederstraat in de bomenbuurt in Den Haag. Woon je in deze buurt? Doe mee en investeer in 100% groene energie!

Het dak van de Abeel- en Valkenbosschool wordt een collectief zonnedak vol zonnepanelen. Alle ouders en ieder ander die in de zgn. postcoderoos rond de school woont, is welkom om mee te doen. Ook huurders en ondernemers (met een kleinverbruikaansluiting) kunnen investeren in zonnepanelen en zo profiteren van de voordelige, 100% groene stroom.

Er is ruimte voor maximaal 250 panelen! Dus wees er snel bij!

postcoderoos

Deze postcodes mogen meedoen:

Woon je in één van de volgende postcodegebieden: 2517, 2518, 2561, 2562, 2563, 2565, 2566, 2571 of 2573? Dan val je binnen de zogenaamde postcoderoos. Dat betekent dat je mag investeren in en meeprofiteren van het collectieve zonnedak op CMS Abeelschool.

Je kunt je al inschrijven als geïnteresseerde!

PS Valt jouw postcode net buiten het genoemde gebied? Meld je dan toch aan! Als er veel interesse is uit een naastliggende postcode, kan eventueel besloten worden om de roos anders in te tekenen.

Het financiele plaatje

De investering per paneel zal ongeveer €300-330/paneel bedragen en heeft een rendement van tot 10%. Een stuk hoger dus dan als je het op je bankrekening laat staan!

Verwachte realisatie: zomer 2020

Dit project wordt mogelijk gemaakt door:

Met hulp van onze partners:


Het project Abeelschool is in de voorbereidende fase. Heb je interesse in dit collectieve zonnedak? Vul dan het formulier in en we houden je op de hoogte van de voortgang.  

Zodra je inschrijving bij ons binnen is zetten we je op de lijst van geïnteresseerden voor deelname aan dit collectieve zonnedak volgens de postcoderoosregeling. Voor meer informatie hierover zie onze faq, onder het kopje Zon op Andermans dak. 

De aanmelding verplicht je niet tot investering. Je mag je dus nog bedenken.

Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Zijn alle panelen gereserveerd, dan zetten we je op de wachtlijst.  

Update 26-5-2020

De aanmeldingen lopen storm en we hebben er inmiddels al meer dan we panelen hebben. Deze inschrijvingen zijn nog niet definitief, dus meld je alsnog hieronder aan als je interesse hebt, zodat je op de wachtlijst komt.